Prvo mjesto za ekipu iz Mladinske ulice

30.06.2014. U odličnoj organizaciji MNK Jastreb proteklog vikenda u našem je gradu održan šesti po redu malonogometni turnir ekipa jaskanskih ulica

U izuzetno kvalitetnom i uzbudljivom finalu rezultatom 2:0 do titule najboljih haklera ulica i pobjednika TURNIRA ULICA 2013 došli su uporni i u ovom trenutku najbolji dečki iz Mladinske ulice.

U zaista uzbudljivoj finalnoj utakmicu mogao se gledati odličan nogomet u kojoj je ekipa iz Radničken ulice dala sve od sebe da po prvi puta osvoji TURNIR ULICA. Na njihovu žalost Mladinska ulica je bila pretvrd orah. Treće mjesto osvojili su prošlogodišnji prvaci, ekipa iz Šenoine ulice.

Titula najboljeg igrača turnira zasluženo je pripala Karlu Ćoliću iz pobjedničke ekipe.

Najbolji strijelac bio je Antonio Smičiklas, koji je jednostavno bio prebrz za protivničke obrane.

Titulu najboljeg golmana osvojio je Mladen Nežić, također iz pobjedničke ekipe.

U revijalnom dijelu turnira pobjednik u pucanju sedmeraca bio je Josip Jurinić.

Pobjednicima turnira ulica nagradu je uručio jaskanski gradonačelnik Zvonimir Novosel. Nagrade za drugo i treće mjesto uručio dogradonačelnik Jastrebarskog Domagoj Šlat, a pojedinačne nagrade uručio je pak direktor Cesta Jastrebarsko Renato Molc.

TURNIR ULICA i dalje ostaje predmet prestiža u jaskanskim malonogometnim krugovima, jer svi imaju podjednake šanse osvojiti ga.
Interesantne su priče nekoliko mjeseci prije turnira kada se između sebe provjeravaju jesu li svi izvadili dokumente kojim potvrđuju pripadnost određenoj ulici.

Treba reći da je turnir, koji se igrao dva dana, prošao bez incidenta što organizatore posebno veseli obzirom na velika rivalstva. Velika zahvale idu gradonačelniku Zvonimiru Novoselu i nezaobilaznoj ravnateljici Osnovne škole Sanji Sertić koja je i ove godine omogućila održavanje turnira na školskim terenima, zatim  Mladenu Budinšćaku, predsjedniku Športske zajednice koji je organizatorima uvijek na usluzi, i naravno Svetojanskim mažoretkinjama koje su svojim nastupom uljepšale turnir.

Sponzori turnira su bili: Grad Jatrebarsko, Osnovna škola Ljubo Babić, Športska zajednica Grada Jastrebarskog, OPG Kunović, OPG Kolarić, OPG Šimanović, Jamnica d.d., MNK Goli Vrh, DVD Okić i Gradsko kazalište Jastrebarsko. 

Organizator turnira ulica MNK Jastreb se od srca zahvaljuje svim sponzorima na doprinosu i prije svega svojim igračima i spimatizerima MNK Jastreba na svesrdnoj pomoći u organizaciji Turnira Ulica te svim ljudima koji su došli bodriti svoje susjede.

TAGOVI | MNK Jastreb