"Drugo ime ljubavi" snima se i u Jastrebarskom

29.10.2019. Svi obožavatelji popularne nove serije Nove TV "Drugo ime ljubavi" nisu mogli ne primijetiti i divne lokacije na kojima se odvija uzbudljiva radnja

U prvim epizodama vidjeli smo scene snimane u Opatiji, na Krku, Zaprešiću, a Knežev dol - glavno mjesto radnje hit dramske serije snima se i na području Jastrebarskog i okolice.
Tim povodom na set serije, na jedno od mnogih prekrasnih i živopisnih lokacija došli su i predstavnici ovog pitoresknog gradića s kojim Nova TV surađuje već nekoliko godina.

-Ovo je već treća serija zaredom koju Nova TV snima na području Jaske, što je samo još jedan dokaz koliko je jaskanski kraj predivan, i u smislu ljepota krajolika, ali i dobrote mojih sugrađana. Lijepo je vidjeti kako ulicama Jastrebarskog sve češće šeću poznate hrvatske glumice i glumci, ali i na ekranu vidjeti brojne kadrove snimljene u predivnom jaskanskom perivoju te drugim dijelovima Jaske i prigradskih naselja, što je zasigurno odlična promocija našeg kraja, izjavio je gradonačelnik Jastrebarskog Zvonimir Novosel.

Ova posjeta je baš došla u vrijeme nakon što je snimljena velika scena vjenčanja između glavnih protagonista, Saše i Lole, tako da su jaskanski gosti na čelu s gradonačelnikom imali priliku malo se podružiti između ostalih i sa Momčilom Otaševićem, Elizabetom Brodić, Katarinom Baban, Vlastom Ramljak, Draganom Veselićem, Markom Todorovićem, Olgom Pakalović, Martinom Stjepanović, Slavkom Sobinom, Stjepanom Perićem, te ostalim članovima produkcije trenutno najgledanije serije u Hrvatskoj.

Nova TV

TAGOVI | Grad Jastrebarsko | Nova TV